camí de la Saira, s/n Almacelles (Lleida)
+973050097 +34629804010
masbovi@masbovi.com

Quiet wean

Quiet wean

Després de veure el vídeo posat per l’Alberto sobre el deslletament sense estrès inventat a Canadà us passo aquests fets aquí a Mas Boví. Nosaltres ja hem fet varis deslletaments amb aquest sistema i el resultat és molt bo. Estem comercialitzant el producte a Espanya directament  i també per mitjà d’una comercial de material ramader.

Después de ver el vídeo puesto por Alberto sobre el destete sin estrés inventado en Canadá os paso estos hechos en mi casa. Nosotros ya hemos hecho varios destetes con este sistema y el resultado es muy bueno. Estamos comercializando el producto en España directamente y también por medio de una comercial de material ganadero.

Publicada por Ganadería Mas Boví Ramadera s.l. en Martes, 10 de noviembre de 2015

destete sin estres 1

Publicada por Ganadería Mas Boví Ramadera s.l. en Martes, 10 de noviembre de 2015

 

No Comments

Add your comment